Kako izbrati pravi plinski žar

Kako izbrati pravi plinski žar

Več lastnosti je precej odločilnih pri izbiri pravega plinskega žara. Če jih samo na hitro naštejemo, je prav, da upoštevamo velikost, ki je zaželjena za naš plinski žar, sledi vrsta površine, ki pride v stik z živili in nenazadnje še izvira splošne oblike.

Plinski žar lahko izberemo v vseh mogočih velikostih in oblikah, pri katerih se moramo osredotočiti na to, za koliko ljudi po navadi pripravljamo hrano. Če bolj pogosto pripravljamo hrano za ožje družinske člane je nesmiselno izbrati preveliko velikost žara, še posebej če mora ta biti shranjen daleč od prostora, kjer se plinski žar uporablja. Izbiramo lahko med površinami kot so rešetka ali navadna plošča, glede generalne oblike se lahko odločamo za žar z ali brez pokrova, ki je lahko tudi na kolesih. Nekateri modeli predstavljajo plinski žar kot manjšo postajo za pripravo hrane, saj nekateri modeli vključujejo tudi prikladne, po navadi zložljive poličke, na katere lahko odlagamo hrano ali orodje, ko ga ne potrebujemo.

Kako lahko vrtna kuhinja pomaga pri našem zabavanju gostov?

Vrtna kuhinja je popoln dodatek vsakemu vrtu!

Če pogosto zabavamo goste ali samo uživamo v preživljanju svojega časa zunaj, še posebej, ko vreme postane lepše je vrtna kuhinja lahko prijeten dodatek domu, ki nam zaradi funkcionalnosti in kvalitete izdelave zagotovo služi dolgo časa.

Vrtna kuhinja je lahko namenjena le pripravi hrane, ki ne potrebuje termične obdelave, nekateri modeli oziroma verzije pa lahko vključujejo tudi naprave iz nerjavečega jekla ali podobnih obstojnih materialov, ki nam ponujajo vso praktičnost notranje kuhinje na vrtu. Bolj ali manj vsaka vrtna kuhinja je primerna tudi za serviranje pijač, toplih ali hladnih, ki so prikladno shranjene na dosegu roke! Če se odločimo za model, kjer naša vrtna kuhinja vključuje tudi pult za serviranje pijač z nekaj barskimi stolčki je lahko hkrati idealna za večerne zabave z bližnjimi in prijatelji kot tudi pripravi hrane za bližnjo družino.

Share