Lamelne zavese so namenjene zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin

Lamelne zavese so namenjene zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin

Vsi se dobro zavedamo tega, da je naš dom zatočišče, v katerega se vsakodnevno vračamo, ko smo utrujeni, po napornem delavniku. Zato je pomembno, da se v našem domu počutimo udobno in da se lahko sprostimo ter se odpočijemo. Pri temu igra veliko vlogo tudi samo opremljanje našega doma, saj moramo izbrati takšne elemente, ki nam ustrezajo in nam dajejo udobje.

Lamelne zavese so tako senčila, ki so namenjena zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin. Na izbiro so nam trakovi različnih širin in več barvnih nians. Z njimi pa lahko uravnamo količino svetlobe v prostoru glede na želje in potrebe. Le te naš prostor zasenčijo obenem pa ustvarijo prijetno, svetlo okolje. Niso pa samo dobra zaščita pred sonce, ampak tudi pred nezaželjenimi pogledi. V domu si seveda želimo zasebnosti.

Lamelne zavese torej dobro poskrbijo tudi za našo zasebnost, saj tako onemogočimo, da v naš dom zahajajo razni radovedni pogledi, ki bi radi izvedeli, kaj se dogaja znotraj našega stanovanja oziroma naše hiše.

Plise senčila lahko nadomeščajo klasično zaveso

Varnost in zasebnost sta seveda dve najpomembnejši za katere moramo poskrbeti v našem domu. Ko poskrbimo za varnost in zasebnost, lahko rečemo, da se doma počutimo sproščeno in udobno. Sama zasebnost je velikokrat zelo pomembna, saj ne želimo raznih zunanjih pogledov, da bi zahajali v naše prostore.

Plise senčila tako za nas ne predstavljajo samo odlične zaščite pred svetlobo, ampak tudi pred raznimi radovednimi pogledi. Ljudje velikokrat radi radovedno gledajo, kaj se dogaja v drugih domovih in to je seveda lahko zelo nadležno, zato je pomembno, da znamo za to poskrbeti in jim to onemogočiti.

Plise senčila nam zagotavljajo tudi prilagodljiv sistem, ki je primeren za vsak tip oken. Sami lahko izbiramo med privlačnimi oblikami in barvami, samo upravljanje senčil pa je zelo enostavno.

Share