Lasersko rezanje pločevine za ugodno ceno

Lasersko rezanje pločevine za ugodno ceno

Lasersko rezanje pločevine lahko naročimo po zares ugodni ceni. Veliko delavnic on mojstrov se posveča rezanju pločevine, ki je postalo z uporabo CNC laserja veliko lažje, kot je bilo. Kljub temu pa moramo imeti potrebno znanje, s katerim bomo lahko računalniško pripravili ter upravljali laser. Najnovejši laserji imajo vgrajeno tehnologijo s katero lahko hitro in enostavno izrezujemo različne enostavne ter zahtevne oblike.

Lasersko rezanje pločevine je zelo hiter postopek, ki je avtomatiziran in zato nam lahko ponudniki zagotovijo hitro dobavo želenega razrezanega materiala. Dobljeni izdelki bodo vrhunsko obdelani ter točno takšni kot ste jih prikazali na skicah.

Lasersko rezanje pločevine lahko poteka tudi tako, da stranka vnaprej pošlje skico izdelka kar po elektronski pošti. Naslednji dan bo kovina že obdelana in izrezana na želeno obliko. Kovino vam ponudniki lahko tudi očistijo oziroma peskajo z jeklenimi kroglicami. Obrazec za naročanje se nahaja na ponudnikovi spletni stani in je izjemno enostaven za izpolnjevanje.

Kovinska konstrukcija po meri

Kovinska konstrukcija je lahko narejena po željah naročnika, oziroma po točno določenih merah. Največkrat so naročila oblikovana tako, da bodoči kupec prinese načrt ali sliko ter pove, kaj si želi imeti. Nato sledi priprava predračuna, na katerem je jasno prikazano koliko bo končni izdelek stal. V kolikor se kupec strinja s ceno, se ponudnik takoj loti priprave kovinske konstrukcije.

Kovinska konstrukcija je lahko tudi tipska, kar pomeni, da je podjetje pripravi kovinsko konstrukcijo po določenih načrtih, kjer imajo že vnaprej izračunano statiko objekta. Takšne tipske kovinske konstrukcije so seveda najcenejše, saj imajo ponudniki že vse vnaprej pripravljeno.

Kovinska konstrukcija mora biti tudi ustrezno zaščitena proti koroziji. Za protikorozivno zaščito se uporabijo protikorozijski premazi, s katerimi zaščitimo ter podaljšamo življenjsko dobo kovine. Zaščito lahko naredimo tudi s pomočjo vročega cinkanja, ki ravno tako optimalno zaščiti celotno kovinsko konstrukcijo.

Share