odvetnik za ločitve

Odvetnik za vse

15/03/2019Splošno Standard

Izkazalo se je, da ima naš zakon precej kratek rok trajanja. Ona ni zadovoljna in samo še gleda, kako bi se pognala čez plot, on pa se utaplja v žganici in se vozi naokrog z motorjem brez čelade že skorajda v upanju, da se bo kje lahko znebil življenja, ki ga mora po novem trpeti. Scenarij je ekstremen, drži, toda dejstvo je, da nekateri ljudje pač niso za skupaj, ne glede na to, kako radi so se imeli na začetku ali kako so vsi njuni prijatelji trdili, da ‘pašeta’ skupaj. Vprašanje na tej točki je, čemu bi se dalje mučila, če pa so v tej dobi ločitve hitre, učinkovite in poceni.

Odvetnik za ločitve se bo usedel z nami in našo boljšo polovico in mediiral miren matrimonialni razhod, ki bo obe strani pustil zadovoljni. Dober odvetnik za ločitve se od slabega razlikuje v tem, da je fleksibilen in prisluhne svojim strankam. Ker je izdatno poučen o pravnik prijemih in vseh drobnih malenkostih, ki se jih laik niti zaveda ne, se nam bo pomagal izogniti raznim nepotrebnim zastojem v postopku, prav tako pa nas bo rešil sitnih taks.

Od razveze pa do zvinjenega gležnja

Si zadovoljna, draga?’ Bo ob koncu take pravne intervencije vprašal on in ona se bo nasmehnila, kot se ni že od medenih tednov naprej in pokimala. Potem pa se bo na lepem ustavila in se obrnila nazaj h gospodu odvetniku. Povedala bo, da je utrpela prejšnji teden zvin gležnja. Odškodnina bi prijala, bo še dodala. No, moderni odvetniki so ljudje dejanj in taisti pravnik, ki je odvetnik za ločitve, je tudi odvetnik za odškodnine in bo na hitro spisal še pravno akcijo za zvin gležnja. Odškodnina se bo prištela k znesku, ki gospodični pripada po ločitvi.

Nič sramotnega ali slabega ni poiskati pomoč v pravni stroki. Dober odvetnik za ločitve je vreden več od psihiatra, vedeževalke, policista in splošnega zdravnika skupaj. Smo žrtve spolne diskriminacije? Se na delovnem mestu do nas vedejo nesprejemljivo? Nas nekdo osira in nadleguje? Nam je bil povzročen udarec, odrgnina, in, seveda, zvin gležnja? Odškodnina pogosto lepo zaceli rane, zato ne kolebajmo in v slučaju krize nemudoma obiščimo advokata.