Ovijalec palet

Ovijalec palet v folijo

17/11/2019Splošno Standard

Ovijalec palet je najboljši pripomoček na trgu, ki nam bo s hitrim in kvalitetnim postopkom, želeno embalažo in palete ovil z folijo. S folijo navadno ovijemo tiste artikle, ki jih bomo poslali na prodajno mesto ali v tujino. Palete in artikli, ki so oviti s folijo so tako bolj vzdržljivi in jih lahko lažje transportiramo.

Ovijalec palet ni najcenejši pripomoček, zato si ga tisti, ki so še na začetku svoje podjetniške poti, težje privoščijo. V takšnih primerih je dobro, da si na spletu pogledamo, ali je na voljo kakšen rabljen ovijalec palet, ki bi tako imel bolj dostopno ceno. Pri nekaterih ponudnikih pa imamo celo možnost najema različnih naprav ter med drugi tudi različne ovijalce palet.

Ovijalec palet nam v skladišču ne bo vzel veliko prostora, saj ni prevelik in ima izredno priročno obliko. Pospravili ga bomo lahko tudi v manjša skladišča, kjer ni veliko prostora za dodatno opremo.

Dozator za industrijske obrate

Dozator je pripomoček, ki ga lahko srečamo v vsaki manjši ali večji predelovalnici hrane. Povsod kjer proizvajajo prehrambne izdelke moramo namreč imeti napravo, s katero bodo hitro in enostavno s pomočjo dozatorja, hrano zapakirali v želene embalaže.

Dozator nam nudi veliko prednosti. Priva je zagotovo ta, da ga lahko sprogramiramo točno tako kot di želimo ter tako pakiramo različne vrste živil. Druga prednost je njegova točnost in hitrost. Dozatorji so izdelani tako, da oblikujejo primerne delce, ki jih kasneje spravimo v določene embalaže, ki so navadno narejene iz folije.

Dozator lahko kupimo pri najbližjemu ponudiku industrijske mehanizacije. Pred nakupom je dobro, da se s prodajalcem temeljito pogovorimo ter mu razložimo, kakšen pripomoček potrebujemo. Le tako nam bo lahko dobro svetoval in nam pomagal kupiti pripomoček, ki nam bo resnično koristil. Dobri ponudniki nam omogočajo tudi nakup dozatorja na obroke ter nam tako omogočijo nakup brez skrbi.