Prenosniki v višjem zmogljivostnem razredu

Prenosniki v višjem zmogljivostnem razredu

Čeprav pri iskanju zmogljivih računalnikov običajno brskamo predvsem po ponudbi namiznih računalnikov, se prava rešitev za marsikaterega uporabnika skriva med prenosniki. Tudi ti so namreč zelo zmogljivi, pravzaprav nekatere delovne postaje s svojimi zmožnostmi že presegajo mnoge stacionarne računalnike. To pomeni, da bo možno tudi na poti ali na terenu koristiti vse zmogljivosti, ki jih pričakujemo od sodobnega računalnika. Seveda pa bo treba za to izbrati pravi prenosnik.

Prenosni računalnik HP

Prva izbira zahtevnih uporabnikov je znamka HP, ki velja za avtoriteto na področju prenosnih računalnikov nasploh, predvsem pa ta proizvajalec izstopa s svojo ponudbo prenosnikov v višjem zmogljivostnem razredu. Posebej prepričljiva je serija HP ZBook, ki slovi ravno po brezkompromisni zmogljivosti. To so dovršeni prenosni računalniki z vrhunskimi komponentami – namenjeni so prav tistim uporabnikom, ki si pri delu na poti ne morejo privoščiti kompromisov. Serija HP ZBook združuje modele z vrhunskimi karakteristikami, tudi najcenejši modeli v tej seriji bodo ponudili zelo prepričljivo izkušnjo pri zahtevni uporabi. Povsem upravičeno je HP ZBook tista serija, na katero takoj pomislimo ob omembi prenosnih računalnikov višjega zmogljivostnega razreda.

Prenosni računalnik ASUS

Mnogi pa bodo najprej pomislili na prenosni računalnik ASUS. Ta znamka je posebej priljubljena med ljubitelji računalniških iger, saj ponuja posebno zbirko igričarskih računalnikov v priznani seriji ROG. Ta sicer ni edina, ki združuje vrhunske modele prenosnikov ASUS, a je najbolj zloglasna po svoji zmogljivosti. To je vsekakor dobra novica za ljubitelje računalniških iger, pa tudi za druge uporabnike, ki želijo na kakršenkoli način koristiti zmogljivosti vgrajene strojne opreme. Prenosni računalnik ASUS bo namreč v vsakem primeru ugodil pričakovanjem uporabnika, navdušil bo tudi tiste najbolj zahtevne uporabnike. Splača se pobrskati po bogati ponudbi te znamke – na svoj račun bodo poleg tistih, ki iščejo brezkompromisno zmogljivost, prišli tudi tisti, ki jim je bolj pomembno odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Share