Servis tiskalnikov v Ljubljani

Servis tiskalnikov v Ljubljani

27/07/2019Splošno Standard

Servis tiskalnikov imamo na voljo v vseh večjih mestih po celotni Sloveniji. Ker pa je največ podjetij lociranih ravno v glavnem mestu, lahko v Ljubljani najdemo najboljše in najugodnejše serviserje, ki nam nudijo hiter ter kvaliteten servis vseh fotokopirnih strojev, tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav. Ker se pri vsakodnevni uporabi naprave lahko hitro pokvarijo, moramo imeti številko dobrega servisa tiskalnikov vedno pri roki. 

Servis tiskalnikov nam omogoča tudi dobavo originalnih rezervnih delov, kadar pride do resnejše okvare tiskalnika. Nekatere rezervne dele imajo že na zalogi, ostale pa sprotno naročajo iz tujine. Ker so originalni rezervni deli precej dragi, nam dober serviser lahko naroči tudi neoriginalne rezervne dele, ki so po kvaliteti enakovredni originalnim, vendar so veliko cenejši. Ravno zato jih imajo stranke ter tudi serviserji izjemno radi. 

Servis tiskalnikov lahko naročimo tudi kar preko spletnega obrazna, ki ga imajo določeni servisi navedenega na njihovi spletni stani. Tako nam ni potrebno izgubljati časa s klici, ki so v delovnem času izjemno naporni, ker nam vzamejo preveč časa. S pomočjo spletnega obrazca pa lahko servis naročimo tudi v času ko serviser ne dela.  

 

Kyocera m5526 za manjše pisarne 

Kyocera m5526 je izredno dober model več funkcijske naprave, ki ga izredno velikokrat kupijo tiste stranke, ki imajo v lasti manjšo pisarno ali s.p.. Ker je manjši kot ostale multifunkcijske naprave, ga lahko postavimo tudi na mizo ali pa na širšo polico. Odlikuje ga visoka kakovost tiska ter kar je najpomembnejše nizki stroški izpisa, saj je izredno varčen. 

Kyocera m5526 je opremljen z manjšim zaslonom s pomočjo katerega ga brez težav upravljamo. Na zaslonu lahko izbiramo kako bi radi kopirali naše dokumente. V kolikor potrebujemo skeniranje, bomo na zaslonu enostavno preklopili na funkcijo za skeniranje ter brez težav hitro preklapljali med različnimi opravili, ki ji moramo opraviti v čim krajšem času.