steklena drsna vrata

Steklena drsna vrata ob uporabi ne zavzamejo dodatnega prostora

28/06/2020Splošno Standard

Če v svojem domu ali kjer koli drugje dnevno uporabljate drsno pohištvo, potem ste najverjetneje s to obliko pohištva izjemno zadovoljni, saj je zelo praktično za uporabo. Še zlasti so dobrodošla steklena drsna vrata, ki poleg odlične funkcionalnosti uporabniku ponudijo še veliko več. 

 Steklena drsna vrata so primerna za prav vse vrste objektov in stanovanj. Odlično se obnesejo tudi v zelo majhnih prostorih, saj ob uporabi ne zavzamejo prav nobenega dodatnega prostora. 

Na steklena drsna vrata lahko po želji nameščate tudi različne vzorce in motive. Na trgu so vam namreč na voljo zelo kakovostne samolepilne nalepke, ki so primerne tudi za takšne elemente. Ker nalepke lahko hitro namestite in tudi odstranite, so  vaša drsna vrata iz stekla vsak teden lahko nekoliko drugačna. S tem boste v svoj dom vnesli tudi veliko mero kreativnosti, kar ne bo zanimivo samo za vas ter vaše najbližje, temveč tudi za vse vaše goste. 

Barvno kuhinjsko steklo za odlično popestritev prostora 

Če je vaš kuhinjski prostor sila dolgočasen in ne veste, kaj točno postaviti vanj, da bi ga vsaj malce popestrili, obenem pa poskrbeli tudi za nekaj funkcionalnosti, potem je kuhinjsko steklo kot nalašč za vas. Na trgu vam ponujajo tudi barvno steklo za kuhinje, ki je še zlasti dobrodošel za puste prostore. 

Vsekakor je lahko kuhinjsko steklo tudi manj opazno. V takšnem primeru boste izbrali steklo v nevtralni barvi. A če boste z njim želeli zlasti prostor popestriti, vam priporočamo, da se vendarle odločite za barvnega. Ne pozabite pri tem vključiti še drugih elementov in kosov kuhinjske opreme, ki se morajo kar se da dobro ujemati s samim barvnim odtenkom kuhinjskega stekla. 

Kuhinjsko steklo pa ne bo poskrbelo samo za lepši ter zanimivejši videz, temveč je lahko zelo uporabno. Nameščate ga lahko kot oblogo za stene. Na ta način si boste ob določenih naprava omogočili, da se vaše kuhinjske stene med kuhanjem in drugimi dejavnostmi ne bodo umazale.