Idealna destinacija za križarjenje

Idealna destinacija za križarjenje

Večina izmed nas bi nas ob povabilu na križarjenje zmajala z glavo češ, kako le, nimam ne dovolj časa ne dovolj denarja. Za križarjenje Bahami vam ni potrebno porabiti vse dni težko pričakovanega dopusta in izprazniti ves bančni račun s težko prisluženim denarjem. Saj nam že stara resnica pove, da se vse da, če se le hoče. Zatorej, če imate željo po novih dogodivščinah, preživite letos dopust drugače. Odločite se za križarjenje Bahami.

Daleč od skrbi in težav ponorelega sveta si boste spočili telo in duha, saj bodo za križarjenje Bahami pravi balzam za vaše telo in dušo. Udobni prostori na križarki vam zagotavljajo prijetno popotovanje dogodivščinam naproti in popoln odklop. Izbirate lahko med raznolikimi možnostmi za aktivno preživljanje prostega časa ali pa se preprosto prepustite lenarjenju na palubi, v objemu toplih sončnih žarkov, z zanimivo knjigo v eni in okusnim koktejlom v drugi roki. Posadka vas bo razvajala v vseh pogledih, da se boste počutili res lepo kot že dolgo ne. Križarjenje bo prava pustolovščina zanimivih okusov, nepozabnih razgledov, prijetnih zvokov in samo vaših, pred radovednimi očmi drugih skritih, notranjih doživetjih.

Na teh prelepih karibskih otokih se naužijte svežega morskega zraka, se do onemoglosti sprehajajte po rajsko belih plažah in sprostite od vsakodnevnega stresa prenapeto telo s plavanjem v kristalno čistem in prijetno toplem morju. Ta čudoviti košček sveta ima tudi zanimivo zgodovino, skrivnostno prepleteno s strašnimi zgodbami roparskih piratov, ki so bili strah in trepet slehernega mornarja. Kot protiutež zanimivi preteklosti Bahamskih otokov, vam križarjenje ponuja tudi možnost plavanja z ljubkimi in prisrčnimi delfini. Iz srca se boste nasmejali njihovi igrivosti.

Zagotavljamo vam nepozabne dopustniške dni, zdravo zagorelo polt in kopico spominov, ki bodo prijetno in nevsiljivo mehčali stresne trenutke vašega življenja.

Na koncu nam preostane samo še to, da vam zaželimo dolgo in vroče poletje. In mirno morje, seveda!

Share