Indos viličar lahko tudi najamemo

Indos viličar lahko tudi najamemo

Indos viličar lahko kupimo ali najamemo. Čeprav se le malo uporabnikov viličarjev odloči za najem viličarja je to precej praktično, saj nam omogoča manjše delovne stroške, kar pa je vedno ugodno. Vsako logistično podjetje potrebuje ogromno viličarjev, saj dnevno transportira ogromno tovora, ki mora biti do določene ure natovorjen in dostavljen k naročniku. 

Indos viličar si tako lahko izposodimo in tako veliko privarčujemo pri vzdrževanju naprav. Podjetje, ki skrbi za najem viličarjev, bo namreč poskrbelo, da bodo vsi viličarji, ki nam jih bodo dostavili, dobro delujoči in funkcionalni. Najhuje je, ko se nam viličar okvari sredi dela, kar lahko pomeni, da delo ne bo opravljeno v pravem času. To lahko vodi do ogromnih izgub za podjetje. 

Indos viličar lahko najamemo tudi le za en dan. To je odlično za primere, ko pričakujemo veliko tovora, ki ga bomo v enem dnevu morali raznositi po celotnem skladišču. V takšnih situacijah enostavno najamemo viličar, ki nam bo pomagal, da bomo delo opravili veliko hitreje in lažje. Poleg tega pa bomo poskrbeli za svoje zdravje, saj nam ne bo potrebno neprestano dvigovati napornega tovora. 

 

Električni viličar je odličen tih delovni stroj

Električni viličar je postal zelo priljubljen, saj delavcem v skladišču omogoča tiho in umirjeno delo. Dizelski viličar je v nasprotju z električnim veliko bolj glasen. Poleg tega pa ima še eno slabo lastnost. Dizelski viličar ima ogromno škodljivih izpustov. To je za delavce v skladišču precej škodljivo, saj neprestano dihajo onesnažen zrak. Slabi pogoji pa so lahko usodni za zdravje vseh prisotnih na delovnem mestu. 

Električni viličar so tako veliko bolj prijazni za zdravje zaposlenih. Pomanjkljivost električnega viličarja je predvsem ta, da ne more delati v vsaki situaciji. Najbolje je, da ga uporabljamo za notranja dela. Za zunanja opravila pa najamemo dizelski viličar, ki je primeren za delo v različnih pogojih. 

 

Share