Katering je priljubljen že kar nekaj časa

Katering je priljubljen že kar nekaj časa

Pod pojmom katering razumemo, da določena skupina gostincev na nekem dogodku ali prireditvi poskrbi za vso pijačo in hrano, poleg tega pa tudi za zunanji izgled in dekoracijo. Pri nas se je ta oblika strežbe uveljavila že pred desetletji in se je ohranila vse do danes. Še več. Iz leta v leto postaja ena od najbolj priljubljenih oblik strežbe pri nas.

Katering priznanih gostincev

Ko se odločamo za katering, najprej preverimo, katera gostinska podjetja ga sploh ponujajo. V naši državi imamo kar nekaj izjemno kakovostnih ponudnikov, ki so izjemno iskani. Pri svoji storitvi tako ponujajo vrhunsko postrežbo, ki vključuje najbolj kakovostno vrsto hrane, pijače in če česa.

Na porokah je katering še kako zelo dobrodošel

Vedno več ljudi se za katering odloča tudi, ko se poročajo. Ta oblika postrežbe se jim zagotovo zdi ena od najboljših, saj jim pri tem ni potrebno več razmišljati o tem, s čim bodo ljudje postreženi na tako slavnostni prireditvi. Za vse namreč lahko poskrbijo kar podjetja sama.

Catering cenik je javno znan

Če nas zanima cena za obliko katering postrežbe, potem do nje lahko pridemo najlaže tako, da na splet vtipkamo catering cenik. Ta je javno dostopen na spletu. Prikazujejo ga vsa podjetja, ki se s cateringom ukvarjajo in imajo na spletu tudi svojo spletno stran, na kateri reklamirajo tudi to priljubljeno storitev. Catering cenik nam pokaže, koliko nas lahko stane celotna storitev, če bi jo naročili za določen dogodek oziroma prireditev. Seveda cena ni enotna, ampak je odvisna od obsega hrane in pijače in tudi od tega, za katero vrsto hrane in pijače bi se odločili. Štejejo pa tudi vse dodatne storitve, ki so lahko umeščene v katering. Teh je kar nekaj, odvisne pa so predvsem od posameznih podjetij.

Share