Ključna oprema na kmetiji

Ključna oprema na kmetiji

Na kmetiji se redno soočamo z najrazličnejšimi opravili, ki zahtevajo uporabo različne opreme. Nekateri kosi opreme so na vsaki kmetiji povsem samoumevni, to recimo velja za traktor in osnovno kmetijsko mehanizacijo. Kar nekaj kosov pa najdemo le tam, kjer so uporabniki odločeni koristiti specifične prednosti opreme, ki cilja na specifične zahteve.

Oprema za brezkompromisno košnjo

Če se lotevamo košnje na zahtevnem terenu, potem imamo le eno smiselno opcijo. V poštev pride uporaba BCS kosilnice, ki je obvezna oprema praktično vsakega kmetovalca. To je vsestranska kosilnica, ki se odlično izkaže predvsem na zahtevnejšem terenu. BCS kosilnice ponujajo brezkompromisno košnjo na razgibanem terenu, tudi če imamo opravka s podrastjo in grmičevjem. Kosilnica te vrste je skoraj neuničljiva, poleg tega jo je možno hitro popraviti. Tako je brezkompromisna košnja čisto dosegljiv cilj, če le imamo ustrezno opremo. BCS kosilnice priskočijo na pomoč prav takrat, ko zmanjka drugih opcij in v zahtevnem okolju svojega dela pač ne bi mogli dobro opraviti.

Motorne žage

Čeprav kmetije ne povezujemo vedno z gozdarskimi opravili, pride zelo pogosto tudi do kakšnega dela z lesom. Spet se izkaže, da je zelo pomembna prava oprema. To bodo bržkone motorne žage Stihl, ki imajo ravno med zahtevnimi kmeti veliko zadovoljnih kupcev. Gre namreč za kakovostno in zanesljivo opremo, ki bo kos praktično vsakemu izzivu. Motorne žage Stihl v pesti ponudbi pokrivajo širok spekter uporabnikov. Njihovi izdelki so namreč na voljo v vseh cenovnih razredih, v vsakem primeru pa prinašajo nekatere odlike, po katerih je ta znamka najbolj znana. Lahko smo recimo prepričani, da bodo motorne žage Stihl zelo priročne in vsestranske, saj se s kombinacijo kakovosti in zmogljivosti lepo podajo v vsako okolje. Lahko jih uporabljamo za razna enostavna opravila, lahko pa tudi za kakšne večje projekte. Ker najdemo v ponudbi res široko selekcijo opreme, je povsem jasno, da gre za ključne pripomočke za delo na kmetiji.

Share