Kmečki pod povezuje preteklost s sedanjostjo

Kmečki pod povezuje preteklost s sedanjostjo

Kmečki pod je asociacija na vzdržljivost, odpornost in toplino. Tovrstna talna podloga je še toliko bolj cenjena, ker povezuje tradicijo starih staršev z naravnim in danes modernim slogom bivanja. Podloga za tla se izdeluje v različnih debelinah – na primer 15 ali 20 milimetrov. Debelina je predvsem odvisna od vrste objekta in ne nazadnje tudi od tega, ali je v objekt vgrajeno talno gretje.

Površina kmečkega poda je lahko obdelana z najrazličnejšimi postopki – oljenje, lakiranje ali ščetkanje in oljenje. Izbira je odvisna od arhitekture, obremenjenosti in tudi od načina vzdrževanja.

Kmečki pod v prostoru lahko nudi različne izglede. Na trgu vam je na voljo več sortirnih razredov. Med seboj se ločijo po izgledu same površine – to je vezano zlasti na število ter na velikost grč; usmerjenosti rasti in po beljavi. Izbira je odvisna od želja posameznega kupca. Za vse razrede pa velja, da ponujajo izjemno kakovost in vzdržljivost.

Parketarstvo za celostno podobo vaše talne podloge

Ko v domu ali v kateri drugi stavbi želite prenoviti talno podlogo ali pa jo povsem na novo postaviti, je najprej potrebno vedeti, katera podloga je najustreznejša oziroma vam najbolj prija. Med vsemi vrstami je daleč najbolj priljubljen parket. V tem primeru se je najbolje obrniti na parketarstvo https://parketarna-jager.si/sl/o-nas. Ker se s takšno dejavnostjo pri nas ukvarja kar precej podjetij, pri iskanju ne bi smeli imeti večjih težav.

Parketarstvo vam praviloma ponuja celostno podobo vaše talne obloge. To v praksi pomeni, da si lahko na enem mestu omogočite kakovosten nakup parketa, dostavo, montažo in ne nazadnje še obnovo, ki bo potrebna čez nekaj let.

Izdelki in storitve parketarstva so vam na voljo tudi na spletu. Tako si lahko kar na daljavo izberete najprimernejši tip in vrsto parketa. Spletna cena tovrstne obloge za tla je veliko dostopnejša. Prav tako so ugodnejše storitve, ki vam jih ponuja parketarstvo na spletu.

Share