Masažne mize – pestra ponudba ter ugodne cene

Masažne mize – pestra ponudba ter ugodne cene

Verjetno si ob omembi masažne mize predstavljate mizo, ki ste jo že kdaj videli v katerem od kozmetičnih salonov, ki ste jih obiskali. Morda pa ne veste, da vam trg ponuja številne različice tovrstnih miz. Tako boste v številnih specializiranih trgovinah s tovrstno ponudbo našli več kot 40 različnih tipov miz za masažo. In če boste kupovali tako mizo, boste morali dobro premisliti, katera med njimi bo najprimernejša za vas.

Masažne mize se med seboj razlikujejo že na prvi pogled. Nekatere med njimi so sila preproste, spet druge so sestavljene iz več delov in so zasnovane po zadnjih standardih, posledično pa so zato tudi nekoliko dražje.

Masažne mize so najpogosteje narejene iz lesa, priljubljene so tudi ALU mize. Ne glede na to, za katero vrsto mize za masiranje se boste odločili, pa je zelo važno, da je na njej napisano ime priznanega proizvajalca.

Kozmetični stol, ki vas bo popolnoma navdušil

Si lahko sploh dovolite predstavljati, da bi vas v frizerskem ali kozmetičnem salonu posedli na takšen stol, ki ga, na primer, uporabljate pri sebi doma v jedilnici ali pisarni? Po opravljeni storitvi pa bi vam strokovnjak zaračunal zelo veliko denarja, iz salona pa bi odšli popolnoma poklapani, saj ste več kot eno uro sedeli na precej neudobnem stolu za storitev, ki je bila opravljena za vas.

Edino vrhunsko zasnovani kozmetični stol je v takem primeru dovolj primeren za vas. Takšna vrsta stolov je tudi ergonomsko zasnovana, kar pomeni, da se jo lahko prilagodi glede na vsakega posameznika.

Kozmetični stol si lahko postavite tudi v svoj dom, če doma radi razvajate svoje bližnje. Po cenovno dostopni ceni ga lahko naročite v eni od spletnih trgovin, ki vam poleg tovrstnih stolov ponuja še vrhunske masažne stole in mize. Preverite ponudbo in se odločite za nakup kosa, s katerim boste razvajali sebe pa tudi svoje bližnje.

Share