Pogon za drsna vrata je sestavni del drsnih vrat

Pogon za drsna vrata je sestavni del drsnih vrat

Pogon za drsna vrata je odvisen od vrste drsnih vrat in tudi od teže, ki jo tehtajo vrata. Težo pa določa velikost drsnih vrat.

Pogon za drsna vrata, ki krasijo naše dvorišče

 Zmogljivost le teh je do 1000 kilogramov in vse tja do 2500 kilogramov. Pogon je tih, visoko zmogljiv in varen, zato se moramo zahvaliti samo napredni tehnologiji. Noben vremenski vpliv ga ne vstavi. Glavne funkcije, ki jih ponuja pogon so odpiranje vrat, odstranljiva pomnilniška kartica in rezervne varovalke.

Pogon za drsna vrata, ki so dvokrilna se imenuje Jet. Ta pogon lahko namestimo na dvokrilna vrata skupne teže 600 kg, ter 3m velikosti vratnega krila. Največjo zanesljivost motorja zagotavlja odličen mehanizem. Trenje in hrup pa odpravlja sistem vrtenja krogličnega ležaja.

Modus lahko namestimo na dvokrilna vrata, ki skupaj tehta 500 kg in 4.2 m je velikost vratnega krila. Strokovnjaki so se odločili, da to mehaniko patentirajo. Pogon Modus je neuničljiva avtomatizacija. Uporabi se lahko pri kateri koli temperaturi. Vrata se lahko odpirajo navzven.

Skozi velike steklene površine vidimo prve sončne žarke, ki prebujajo nov dan.

Steklena drsna vrata cena je odvisna od različnih dejavnikov. Zdaj pa vam predstavim nekaj značilnosti, zakaj se so steklena drsna vrata pametna odločitev.

Sodobni čas določa nove standarde bivanja z krasnim panoramskih razgledom in elegantnim prehodom. 

Steklena drsna vrata so elegantna, funkcionalna in dovršena rešitev, nudijo nam tudi moderen dizajn. 

S steklenimi drsnimi vrati pridobimo velike izhodne površine. Njihovo upravljanje je tekoče in enostavno. Prihranimo notranji prostor in uporabniku daje odlične izolacijske vrednosti.

Steklena drsna vrata imajo SOFT close – open funkcija. Ta daje uporabniku varnejše, tišje in udobno zapiranje in odpiranje. Senčila in dodatki so skoraj obvezni pri steklenih drsnih vratih. Poznamo notranje žaluzije, rolete, komarnike, notranji pliseji in zunanje žaluzije. 

Če vas torej zanima cena ta takšno vrsto vrat, je najbolje, da v splet vtipkate kar steklena drsna vrata cena. Če ne drugega, boste izvedeli vsaj za približno oziroma okvirno ceno. 

Share