Pohodne rešetke se lahko uporabijo v različnih kmetijskih panogah

Pohodne rešetke se lahko uporabijo v različnih kmetijskih panogah

Pohodne rešetke so odlične tudi za konjerejo, saj omogočajo odlične pogoje za premikanje živali s kopiti. Vsak lastnik hlevskih živali mora vedno pomisliti tudi na njihovo varnost. To pomeni, da mora skrbeti, da živali ne bi padle zaradi zdrsa in se usodno poškodovale. 

Pohodne rešetke so odlične za vsako podlago, saj se na njih ne nabira voda in tako se ne drsijo. Živali z večjimi kopiti bodo brez težav stopale po pohodnih rešetkah in se dobro počutile. 

Pohodne rešetke dobo preprečevale nabiranje blata v hlevu, kar je izredno pomembno ob slabem vremenu, ko se hitro nabere nezaželeno blato, ki ga le stežka spravimo iz delovne obutve. Na pohodnih rešetkah pa se skorajda ne bomo umazali. 

 

PVC lamele za enostavne prehode med prostori

PVC lamele so odličen pripomoček, ki nam omogoča, da enostavno prehajamo med prostori. Pri tem pa poskrbijo, da je en prostor od drugega ločen in tako je prostor v katerega vstopamo veliko bolj čist in urejen. Takšne lamele so odlične, saj bomo skoznje z lahkoto peljali tudi s traktorjem ali s kakšno drugo napravo, ki jo imamo. Ker so PVC lamele prozorne, nam bodo omogočale tudi pogled skoznje, kar onemogoča nastanek nesreč. 

PVC lamele morajo potekati po celotni dolžini. To pomeni, da morajo biti napeljane od vrha stropa do tal. Le tako nam bodo omogočale, da bomo ohranjali čiste prostore in da umazanija ter nadležen prah ne bosta prehajala iz enega prostora v drugega. 

PVC lamele preprečujejo nastanek nadležnega in motečega prepiha, ki se v velikih halah hitro zazna. Poleg tega preprečujejo prehajanje toplega in hladnega zraka med prostori, kar je odlično, če določen prostor ogrevamo. Odlične so tudi za zaščito pred mrčesom, ki je na kmetijah izredno pogost in zelo moteč, saj lahko prinese ogromno nečistoč v prostor. 

 

Share