Poletne aktivnosti na Bovškem

Poletne aktivnosti na Bovškem

Bovec se v zadnjih letih lahko pohvali z izjemno turistično ponudbo, ki v Slovenijo privablja vedno več radovednih ljudi. Najbolj znan je po vodnih aktivnostih na reki Soči, prav tako pa ne moremo spregledati tudi drugih adrenalinskih športov, kot je na primer skok s padalom. Poleg samostojnih skokov s padalom ponujajo v Bovcu tudi skok v tandemu. Cena se od ponudnika do ponudnika razlikuje, vsem pa je skupna maksimalna varnost, užitek in zadovoljstvo.

Veliko ljudi je mnenja, da je samostojni skok s padalom vseeno boljši kot skok v tandemu. Cena je resda nižja, kar se tiče adrenalina pa tandemski skok s padalom vsekakor postavlja podira adrenalinske mejnike. Prosti pad po skoku iz letala ali helikopterja je dolgotrajen in le redki imajo v teh trenutkih čas, da zajamejo sapo. Na koncu je vsa izkušnja še zanimivejša, če se odločimo za profesionalno snemanje skoka.

Medtem, ko se nekateri zabavajo med oblaki, se drugi raje držijo trdnih tleh. Eden najbolj priljubljenih športov na vodi in tudi temelj turistične ponudbe za Bovec – rafting, je vsekakor odlična izbira za vse, ki si želijo dobro mero adrenalina, a nič pretiranega. Za Bovec rafting že leta prinaša veliko delavnih mest, dober zaslužek in seveda najpomembnejše – veliko turistov. Redko katero mesto v Sloveniji je v poletni sezoni tako dobičkonosno kot Bovec – rafting je vsekakor eden izmed športov, ki k tej dobičkonosnosti pripomore.

Ne glede na to, katero poletno aktivnost v Bovcu boste za letošnje poletne počitnice izbrali vi, vam bo Bovec v vsakem primeru ostal v lepem spominu. Če se odločite za rafting, canyoning, ali pa skok v tandemu cena ni posebej visoka, če upoštevamo, da smo deležni nepozabne dogodivščine, ki nam bo še dolgo ostala v spominu. Letošnje poletje si upajte več – obiščite Bovec in dovolite, da adrenalin v vas prebudi pustolovca v vas.

Share