Polikarbonat kritina za avtomobile

Polikarbonat kritina za avtomobile

Polikarbonat kritina je odlična za izdelovanje učinkovitih in enostavnih kritin za avtomobile. Vsak ponosni lastnik novega avtomobila si želi, da je njegovo vozilo v času, ko je parkirano pred hišo varno in zaščiteno. Žal veliko ljudi nima možnosti, da bi imeli pred domom lastno garažo, kar pomeni, da si morajo pomagati z drugačnimi opcijami. 

Polikarbonat kritina je ena izmed takšnih cenovno ugodnih opcij, ki bo odlično obvarovala avtomobil pred vsemi vremenskimi pojavi. Kritina se izdela iz plošč, ki se jih z lahkoto oblikuje in tudi ukrivlja, če je to potrebno. Plošče se brez težav krivijo tudi v hladnem stanju. Seveda moramo plošče ukrivljati pazljivo, da nam med potekom krivljenja ne počijo. 

Polikarbonat kritina se enostavno pripravi, ker se plošče hitro in enostavno obdelujejo. To pa je odlično za montažo, ko moramo v plošče tudi zarezati ter jih prevrtati, da jih lahko primerno pritrdimo. Ker so plošče izredno tanke, jih bomo lahko prerezali tudi z olfa nožem ali pa z krožno žago. Za obdelovanje vsekakor ne bomo potrebovali nobenih posebnih in dragih pripomočkov. 

 

Svetlobni trakovi za podolgovate prostore

Svetlobni trakovi so odlični za večje podolgovate prostore, kot so na primer hodniki. Tako lahko s pomočjo svetlobnih trakov izdelamo dovod naravne svetlobe v temnemu hodniku. Na tak način bo hodnik čez dan imel neprestano dovod svetlobe, kar nam bo prineslo tudi prihranek na električni energiji. 

Svetlobni trakovi so izdelani iz polikarbonatnih plošč, ki se izredno enostavno obdelujejo in sestavljajo. Ker so cenovno zelo ugodne nam omogočajo, da z majhnim vložkom dosežemo odličen efekt znotraj naše stavbe. Tisti, ki si ne želijo polikarbonatnih plošč, lahko izbirajo tudi med ostalimi materiali, ki so odlični za izdelavo svetlobnih trakov, ki pa so precej dražji. 

Svetlobni trakovi se lahko tudi kombinirajo s svetlobnimi kupolami, ki ravno tako odlične za osvetljevanje temačnih prostorov. 

 

Share