Prečudovito zasnovani telegrami za mami

Prečudovito zasnovani telegrami za mami

Prav vsaka novopečena mamica se ob rojstvu otroka razveseli čestitk ter daril. A kaj napisati ženski, ki je prvič ali drugič ali pa morda že tretjič postala mamica? Najpomembneje je, da je vsebina napisana iz srca, da ni prepisana, torej da ste pri voščilu originalni oziroma da je čestitka edinstvena. Ob taki priložnosti so še posebej dobrodošli telegrami za mami, ki so praviloma poslani kar v porodnišnico.

Telegrami za mami najpogosteje vključujejo kratko, a toliko bolj prisrčno čestitko ob rojstvu otroka, obenem pa še kakšno darilo, ki je po možnosti uporabno tako za novorojenčka kot tudi za novopečeno mamico. Kaj vse lahko podarjamo ob taki priložnosti, si lahko ogledate na spletu, in sicer v prodajalni, kjer so za vas že vnaprej pripravili izjemno mikavne komplete daril, ki so kot nalašč za mamico in dojenčka.

Telegrami za mami so torej najpogosteje poslani v porodnišnico – in to isti dan, ko se rodi malček. Sicer pa ne bo prav nič narobe, če boste s telegramom nekoliko zamudili in ga morda poslali kar na dom. Tudi v tem primeru bo mamica zelo vesela, da imate njo in malčka v mislih ter da jima želite vse dobro in veliko zdravja.

Najlepša čestitka ob rojstvu

Čestitka ob rojstvu se najpogosteje priloži oziroma napiše v telegram, ki se ga pošlje v porodnišnico. Vsekakor pa je čestitka za mami in novorojenčka poslana ali dana tudi drugače. Če nameravate mamico in novorojenčka, takoj ko prideta iz porodnišnice, obiskati na domu, čestitko ter primerno darilo daste tudi takrat.

Čestitka ob rojstvu se navadno precej razlikuje od drugih vrst čestitk. Takšna čestitka je praviloma nežnejše pastelne barve in obdana s kakšnim prav prisrčnim motivom živali ali česa drugega. Čestitko lahko ne nazadnje zasnujete kar sami, po drugi strani pa vam trg ponuja izjemno mikavne in privlačne čestitke ob rojstvu otroka, ki se jim nikakor ni moč upreti.

Share