Sejem kmetijske mehanizacije v Pomurju

Sejem kmetijske mehanizacije v Pomurju

Vsako leto obiščem kmetijski sejem v Pomurju. Ker se tudi sam ukvarjam s kmetijstvom, me kmetijska mehanizacija zelo zanima in si z veseljem ogledam novosti. Vedno me preseneti veliko število ponudikov, ki pridejo razstavljat in ponujajo različne stroje. Tudi samo dogajanje je na sejmu zanimivo. Na voljo je dobra hrana in glasba, ki popestri vzdušje, tako da zabave in dobre volje ne manjka.

Razstavljalci so izjemno prijazni in vedno pripravljeni pomagati. Ko sem prejšnje leto iskal podrahljač, so mi svetovalci iz podjetja Prelog KM pomagali pri izbiri, svetovali glede financiranja in odgovorili na vsa moja vprašanja. Bil sem zelo zadovoljen in sem podrahljač seveda kupil. Dela brezhibno in brez težav. Po mojem mnjenju boste na sejmu vedno našli, kar potrebujete za kmetovanje. Poleg velike izbire so stroji pogosto tudi znižani, tako da lahko za enako kakovost prišparate kar nekaj denarja.

Sejem kmetijske mehanizacije je tako po mojih izkušnjah odlična priložnost za spoznavanje z novostmi, druženje in konec koncev tudi nakup strojev. Vsako leto je sejem novo doživetje in tudi letos ga brez dvoma ne bom izpustil. Upam, da se vidimo!

Share