Viličar vas stane toliko!

Viličar vas stane toliko!

Cena je gotovo pomemben faktor, če se zanimamo za ponudbo, ki jo predstavlja prodaja viličarja. Morda bomo uspeli najti zelo ugodne možnosti, a bolj verjetno je, da bomo naleteli na precej visoke cene. Nenazadnje gre za zelo zmogljivo in zanesljivo opremo, ki jo uporabljamo za zahtevne delovne naloge, tako da ne moremo pričakovati, da bodo stroški zanemarljivi.

Je pa veliko odvisno od tega, za kakšen viličar se sploh zanimamo. Prodaja viličarja nam daje kar dosti izbire, tako da bomo lahko našli raznovrstne naprave za vse mogoče naloge. Včasih najdemo elegantne rešitve za delo s težkim tovorom tudi v ponudbi cenovno ugodnih viličarjev, vse je odvisno od naših potreb pri delu.

Prodaja viličarja nudi široko izbiro

Če najdemo pravo ponudbo, si lahko privoščimo nekaj izbirčnosti. Na https://vilfis-vilicarji.si/prodaja-vilicarja/ je ponudba kakovostnih viličarjev, med katerimi lahko pobrskamo. S tem dobimo predstavo o ponudbi in o pričakovanih cenah.

Enostavni viličarji so na voljo po zelo ugodnih cenah. To velja predvsem za paletne vozičke in za ročne viličarje. Najbolj ugodne so nizkodvižne naprave, ki se uporabljajo le za prestavljanje tovora, tu najdemo uporabne vozičke že za nekaj sto evrov. Pravzaprav za kakšnih 500 evrov lahko izbiramo po zelo prepričljivi ponudbi te opreme. 

Nam pa prodaja viličarja seveda ponuja še bistveno večji razpon, ki je lahko še veliko bolj zanimiv za zahtevnejše uporabnike. Za pravi viličar bo treba odšteti vsaj nekaj tisočakov, je pa tu ponudba zelo razvejana. Najdemo različne modele, ki so pogosto zelo specializirani za različne naloge. Vsestranski viličar za delo s težkimi tovori bo zahteval več kot deset tisočakov, nekoliko nižje stroške nam prinaša prodaja viličarja na trgu rabljene opreme. Tu najdemo kar dosti različnih možnosti, s katerimi lahko prihranimo – novi viličarji so relativno dragi, med rabljenimi viličarji pa najdemo veliko ponudbe za nekaj tisočakov.

Ta ponudba je vsekakor zelo zanimiva, izbiramo lahko med dobro ohranjenimi rabljenimi viličarji. Seveda imajo ti izdelki nekatere pomanjkljivosti v primerjavi z novimi napravami, a vseeno lahko pričakujemo, da bomo z njimi zadovoljni in bomo lahko zanesljivo opravili praktično vse naloge, s katerimi se srečujemo. Pomembno je le to, da se prepričamo, da je prodaja viličarja res zanesljiva in ne bomo kupovali mačka v žaklju.

servis2

Že ob nakupu je nujen servis viličarjev

Napredna oprema za zahtevno delo terja nekaj dodatne pozornosti. Že ob nakupu se dogovorimo za dolgoročni servis viličarjev, če se odločamo za rabljeno opremo pa lahko izkoristimo tudi možnosti za prednakupni pregled. Napravo lahko s strokovno pomočjo dobro pripravimo na nove izzive in obremenitve, tako da nam bo tudi rabljen viličar še dolgo časa zvesto služil.

V vsakem primeru je servis viličarjev obveznost, ki je ne smemo preprosto zanemariti. Tu imamo veliko odgovornost, z rednim vzdrževanjem in servisiranjem odločamo o zanesljivem delovanju naprave, ki se uporablja za zahtevno delo. Zato je pametno sodelovati s serviserji, ki s svojimi storitvami zagotavljajo brezhibno delovanje na dolgi rok. Servis Vilfis viličarji nam daje izvrstne rešitve v takšnih situacijah, tako za dolgoročno servisiranje kot za posamezne preglede in popravila.

Najbolje bo, da se dogovorimo za pogodbeno vzdrževanje. Z viličarji je veliko dela, zahtevajo kar dosti pozornosti. S stalnim vzdrževanjem prihajajo določene obveznosti in stroški, pravzaprav bomo imeli tudi veliko skrbi. Da bi se zahtevnemu in zamudnemu delu izognili, servis viličarjev prepustimo strokovnjakom, ki opravljajo prav takšne storitve. Skrbijo za redno vzdrževanje in pregledovanje, za zamenjavo obrabljenih delov in potrošnega materiala, po potrebi tudi za popravila.

Serviserji nudijo še druge možnosti, če potrebujemo posebno oskrbo svojega viličarja. Na voljo so recimo rezervni deli in dodatna oprema, pa tudi vse potrebne storitve, da za napravo dobro poskrbimo. Tako je servis viličarjev vsekakor nujni partner za uspešno delo s takšno opremo.

rabljen viličar 2

 

Share