Vse pohištvo bo potrebno preseliti

Vse pohištvo bo potrebno preseliti

Ste v fazi selitve in nujno potrebujete rešitev saj je potrebno celotno pohištvo in ostale predmete preseliti iz obstoječe lokacije v vaš nov dom ali poslovni prostor. Zagotovo se vsak zaveda, da pri selitvi prav pride pomoč, zato tu strokovnjaki, ki izvajajo selitve vsak dan lahko stvari naredijo hitro namesto vas. Seveda je potrebno pred samo selitvijo vse stvari primerno zapakirati, da med prevozom ne pride do poškodbe predmetov. Škoda se zelo hitro naredi in tu je ključnega pomena, da vam selitveni servis predčasno svetuje kako je potrebno pripraviti predmete pred prevozom.

Selitveni servis lahko opravi delo namesto vas

V kolikor se želite preseliti v centru Ljubljane vam priporočamo, da se obrnete na podjetje Alemat, ki izvaja selitveni servis v Ljubljani. Vaše predmete varno in po naročniških željah prepeljejo kamorkoli ( po Sloveniji ali v tujino). Izvajajo prevoze tako režjega pohištva, selitve klavirja in ostalih predmetov, ki jih imate namen preseliti.

Naše mnenje o podjetju:

S podjetjem smo tudi sami sodelovali že večkrat in moramo priznati, da so delo opravili kvalitetno in dogovorjenem času. Vsi predmeti, ki smo jih želeli preseliti so v naše poslovne prostore prispeli varno. Osebje, ki opravlja storitve je bilo resnično profesionalno.

Zakaj bi vam jih želeli priporočiti:

Podjetje je na trgu že več kot deset let in se vsakodnevno srečuje z najbolj zahtevnimi projekti na tržiču. Vsem naročnikom zagotavljajo odlične pogoje in kvalitetne storitve.

Share