Vsestranska oprema za učinkovito obdelavo zelenih površin

Vsestranska oprema za učinkovito obdelavo zelenih površin

Za vzdrževanje posestva moramo uporabiti primerno opremo, ki to delo poenostavi, hkrati pa zagotovi tudi odlične rezultate. Če se lotevamo le urejanja domače okolice, to sicer ni tak problem in lahko veliko opravkov postorimo kar ročno, veliko bolj zahtevni pa bodo pri izbiri opreme profesionalni uporabniki, ki se vsakodnevno srečujejo z večjimi in zahtevnejšimi površinami. Pri tem pride v poštev napredna oprema za obdelavo takšnih površin – najbolj privlačno ponudbo predstavlja Husqvarna.

Priljubljena vsestranska izbira za takšne uporabnike je vrtni traktor Husqvarna TC 342, ki pomaga pri praktično vseh opravilih na posestvu. Gre za izjemno vsestransko napravo, ki bo gotovo navdušila prav vsakogar. Ni nujno, da jo sploh uporabljamo za primarni namen – Husqvarna TC 342 je v osnovi sedežna kosilnica, zmore pa še veliko več. Je kot nalašč za večje površine, ki jih je treba vzdrževati v popolni formi skozi celo leto. Ne samo, da bo odlično pokosila zelenico, temveč omogoča tudi čiščenje površine in pobiranje vsiljivega materiala, seveda pa se dobro izkaže tudi kot vsestransko prevozno sredstvo za transport ljudi ali materiala. Husqvarna TC 342 je torej res vsestranski vrtni traktor, ki skorajda nima omembe vrednih pomanjkljivosti.

Husqvarna je seveda znana tudi po svojih motornih žagah, ki so prav tako pomembni pri delu na prostem. Povsod imamo opravka z vejevjem, grmičevjem ali drevjem – tam pride v poštev Husqvarna 450, vsestranska motorna žaga srednjega cenovnega razreda, ki je priljubljena izbira tako med bolj zahtevnimi profesionalnimi uporabniki kot med tistimi, ki potrebujejo učinkovito žago le za občasno delo okoli hiše. Husqvarna 450 v vsaki situaciji prepriča s svojimi odlikami, ki zagotavljajo nemoteno in učinkovito delo ter odlične rezultate. Dobro se bo obnesla tudi po večletni uporabi, saj prav vzdržljivost garantira priznani proizvajalec. Tudi Husqvarna 450 je torej vsestranska naprava, ki ne sme manjkati v zbirki opreme pri obdelavi posestva.

Share