Vsestranski računalnik za uporabo na poti

Vsestranski računalnik za uporabo na poti

Včasih so bili računalniki prikovani na eno mesto in jih nismo mogli enostavno vzeti s seboj. Sledil je bliskovit razvoj prenosnikov, ki danes ponujajo povsem drugačno izkušnjo, omogočajo nam enostavno in učinkovito delo v vsakem okolju. Svoje pa dodajo še sodobni tablični računalniki, ki zanesljivo držijo svoj tržni delež med publiko, ki povprašuje po vsestranskih mobilnih napravah. Tako raznovrstno ponudbo lahko najdemo že pri isti znamki, če se odločimo za kakšnega zanesljivega in uveljavljenega proizvajalca.

Vsebina

Ponudba znamke ASUS

Če želimo tudi na poti koristiti vse prednosti sodobne tehnologije, bo verjetno najboljša izbira znamka ASUS. Ta namreč prepriča z izjemno dovršenimi napravami, ki pokrivajo vse potrebe širokega spektra uporabnikov.

Tudi v višjem zmogljivostnem rangu najdemo dobre rešitve. To je recimo prenosnik ASUS ROG, ki je pisan na kožo ljubiteljem računalniških iger, prav tako so nadvse zmogljivi nekateri predstavniki serije ZenBook. Ponudbe je dovolj, da bodo tudi zahtevnejši uporabniki našli pravi prenosnik ASUS za svoje potrebe. Če nimamo tako visokih zahtev in bi morda radi kaj prihranili, so na voljo cenejši prenosniki. V nižjem cenovnem razredu bo prenosnik ASUS bržkone prepričal z impresivno zmogljivostjo, ki je za to ceno pri konkurenci ne moremo pričakovati.

Na poti se bo morda bolje obnesel tablični računalnik. Tudi v tem primeru se lahko zanesemo na znamko ASUS. Tablica ASUS je lahko spet dobra izbira za zahtevnejše uporabnike, saj imamo na voljo hibridne naprave z vsemi funkcionalnostmi prenosnih računalnikov in z vso mobilnostjo tabličnega računalnika. Takšna tablica ASUS pokriva tudi potrebe poslovnih uporabnikov in lahko s široko funkcionalnostjo navduši še tako zahtevne kupce. Seveda pa se lahko odločimo za enostavnejšo napravo, ki bo na poti omogočila enostaven stik s svetom, obilo zabave in dovolj zmogljivosti za vsakdanja opravila – to je tablica ASUS z operacijskim sistemom Android, ki je zelo prijazen do tovrstnih uporabnikov.

Share