Zibelka za dojenčka s starinskim pridihom ali povsem sodobno zasnovana 

Zibelka za dojenčka s starinskim pridihom ali povsem sodobno zasnovana 

Morda niste vedeli, da se otrok po rojstvu še najbolje počuti v zibelki, saj okoli njega ni ravno veliko prostora. To je povsem podobno kot v materinem telesu. Če ga takoj po rojstvu namesto v zibelko položite v posteljico, se bo veliko manj varno počutil. Okoli njega bo namreč več praznega prostora. 

Zibelka za dojenčke je torej izjemno dobrodošla, vse pa je seveda odvisno tudi od vašega prepričanja. Nekateri se zanjo ne odločijo, ker menijo, da posteljica dojenčku ravno tako lahko ponuja varno zavetje, če je dovolj učinkovito izbrana. Na trgu so vam na voljo še nekatere druge odlične rešitve. 

Če se boste odločili za zibelko, potem je najbolje, da si dobre ideje najdete kar na spletu. Na trgu vam namreč ni na voljo samo ena vrsta zibelke, temveč zibelka za dojenčke v najrazličnejših podobah. 

Zibelka za dojenčke je lahko nekoliko starinsko obarvana. Morda vas bo takšna izbira zibelke dobro spomnila na vaše otroštvo. Po drugi strani pa lahko izbirate med izjemno sodobno zasnovanimi zibelkami, ki le malo spominjajo na klasične vrste zibelk. 

Nekateri med vami ste pravi mojstri v izdelovanju otroške opreme. Tako zibelka za dojenčka lahko nastane tudi pod okriljem vaših rok. A zato ni treba imeti samo izjemno dobrih izkušenj in kar nekaj znanja, temveč tudi material in več vrst orodja za oblikovanje. 

Zibelka za dojenčka je lahko narejena iz različnih vrst materialov. V vseh pogledih se zagotovo najbolje obnesejo zibelke, ki so narejene iz trpežnih drevesnih vrst. Takšna zibelka je lahko tudi primerno in kakovostno pobarvana, seveda s povsem naravnimi barvili, ki za otroka niso škodljiva. 

Zibelka za dojenčka bo še toliko prijetnejša in udobnejša, če boste vanjo položili kakovostno opremo oziroma posteljnino. Ne nazadnje pa je lahko zibelka za dojenčka okrašena na zelo prikupen način. 

 

Share