Depilacija je ključ do samozavesti v poletnih mesecih

Depilacija je ključ do samozavesti v poletnih mesecih

Celo pomlad smo pripravljali svoje telo, da ga razkažemo celemu svetu in to lahko naredimo še bolj samozavestno in prepričljivo, če bomo poskrbeli, da je koža gladka in sijoča. Prav to doseže depilacija. Kvalitetno opravljena depilacija je proces, glede katerega nam ni treba skrbeti vsaj dva tedna, če se odločimo za proces depilacije, ki vključuje odstranitev dlačic, ne le to, da jih prirežemo. Najbolj pogosta depilacija je britje na domu, vendar to pusti za sabo ne gladek izgled in v primeru debelejših dlačic se lahko vidijo posamezne dlačice tudi, ko so prirezane čisto pri koži in lahko se zgodi tudi to, da se kasneje posamezne dlačice vrastejo, kar draži kožo in ustvari še bolj ne enakomeren izgled na koži.

Depilacija je bolj uspešna, če uporabimo vrsto, ki izpuli dlačice, kar na dolgi rok povzroči to, da so novo zrasle dlačice nekoliko bolj tanke in včasih celo svetlejše, na nekaterih delih lahko celo popolnoma izginejo, kar drugače lahko dosežemo le z lasersko depilacijo, ki pa je definitivno najbolj zasoljena depilacija, vendar ima lahko že po nekaj tretmajih dolgotrajne učinke.

Včasih nega telesa ni povezana s samozavestjo ampak zdravjem

Kako vemo, da je potrebna medicinska pedikura? Če imamo na stopalih težave, ki otežujejo vsakodnevno delovanje in premikanje, potem je medicinska pedikura primerna za nas. Marsikoga težijo težave, kot so otiščanci, zadebeljeni nohti in zadebeljena koža, ki se lahko pojavi na petah ali na blazinicah, še posebej, če veliko časa preživimo na nogah, ali narobe hodimo in s tem po nepotrebnem prenašamo več pritiska na en del stopal in s tem ustvarimo neprijeten občutek. KO zaznamo na stopalih neprijetnosti, ki otežujejo življenje vemo, da je za nas primerna medicinska pedikura, ki lahko na hiter in enostaven način olajša naše težave s katerimi se spopadamo.

Share