Kolesarska trgovina na spletu 

Kolesarska trgovina na spletu 

Čeprav kolesa in druga prevozna sredstva praviloma izbiramo ter kupujemo v fizičnih prodajalnah, pa se vse več kupcev odloča za nakup preko spleta. Pred tem pa seveda pogosto obiščejo tudi fizične prodajalne. In če se na licu mesta ne morejo odločiti za končni nakup kolesa, jim je na voljo spletna kolesarska trgovina

Kolesarska trgovina na spletu ima tako kot fizična prodajalna na voljo številne vrste koles: mestna, cestna, gorska, treking, e-kolesa v različnih izvedbah. Na voljo so ženska, moška in otroška kolesa. 

Spletna kolesarska trgovina vam omogoča tudi posebno storitev, ki se imenuje bike fitting. Gre za zelo natančno nastavitev kolesa glede na posameznika, ki bo kolo uporabljal. Sicer pa v spletni kolesarski trgovini lahko izbirate še med številnimi dodatki za kolo, ki uporabniku omogočajo še večje udobje ter varnost pri sami vožnji. Na voljo so vam na primer kolesarske čelade, očala, kolesarska oblačila. 

Bike fitting za največje udobje pri kolesarjenju 

Čeprav imate pri roki kolo vrhunskega proizvajalca ter vso potrebno kolesarsko opremo, pa se nikakor ne morete pohvaliti z največjo mero užitka ter udobja, ki si ga sicer želite imeti med samo vožnjo na kolesu. Zdi se vam, da kolo ni narejeno po vaših merah. V takšnem primeru se je najbolje odločiti kar za storitev, ki se imenuje bike fitting

Bike fitting pomeni natančno nastavitev kolesa glede na posameznika. Strokovnjaki vam kolo nastavijo glede na vaše fizične lastnosti telesa in tudi glede na vaše siceršnje potrebe. Na storitev se lahko naročite tudi kar preko spleta, in sicer v spletni prodajalni, kjer si lahko kupite tudi kolo vrhunskega proizvajalca ter vso ostalo opremo za kolesarjenje, na primer kakovostne drese in druga oblačila, čelade, očala. Ne nazadnje si na tem mestu lahko kupite vse bolj priljubljeni trenažer, ki vam bo zelo dobro koristil v hladnejših dneh leta. 

Share