Postelja za dojenčka nastavljiva tudi po višini

Postelja za dojenčka nastavljiva tudi po višini

Udobje med spanjem vašega dojenčka je v največji meri odvisno od njegovega ležišča oziroma posteljice. Postelja za dojenčka mora biti v prvi vrsti narejena iz varnih materialov, prav tako ne sme vključevati prav nobenih ostrih robov ali česa takšnega, kar bi lahko škodovalo otroku.

Postelja za dojenčka je lahko prenosna. Takšno vrsto postelje zlahka lahko nadomestite v neposredni bližini svojega ležišča. Dobro zasnovane prenosne postelje so nastavljive tudi po višini.

Sicer pa se postelja za dojenčka na trgu pojavlja v številnih možnih različicah. Najpomembneje je, da je izdelana pod okriljem dobrih proizvajalcev in da ne vključuje materialov, ki bi lahko kakor koli škodili vašemu otroku.

Dobra ponudba z otroškimi posteljami vam je na voljo tudi v spletni prodajalni z otroško opremo. Nakup v njej se vam ne splača samo zaradi vrhunsko zasnovanih izdelkov oziroma opreme za malčke, temveč tudi zato, ker so cene izjemno dostopne.

Pri izbiri posteljice ne pozabite na obrobo postelje

Postelja za dojenčka ali zibelka je namenjena novorojenčku in ravno tako je koristna za mamico. Matere potrebujejo od 2 do 6 tednov za okrevanje po porodu, če je vse normalno potekalo. Materi se je boleče sklanjati in dvigovati otroka iz postelje za dojenčka.

Postelja za dojenčka je po navadi iz lesa, čeprav imamo dan danes ogromno materialov, ki spominjajo na naraven les. Ravno tako so močni in kakovostni. Kot recimo plastika, mnoge imajo tudi železno ogrodje. Pri posteljici za doječnka je pomembna tudi obroba za posteljico, saj otroku zagotavlja varnost in udobje pri obračanju in spanju.

Posteljo za dojenčka moramo kmalu zamenjati z novo, saj jo vaš otrok preraste. Kadar pa so starši v finančni stiski, ali nočejo po nepotrebnem zapravljati denarja pa obstaja druga alternativa. Starši se lahko odločijo za otroško posteljo, ki ima nastavitve višine.

Po navadi imajo posteljice tri višine. Najvišja je za dojenčke, nato se starost otroka in nastavitve premikajo navzdol. Z nakupom otroške posteljice privarčujemo pri prostoru, času in denarju.

Morda niste vedeli, da se otrok po rojstvu še najbolje počuti v zibelki, saj okoli njega ni ravno veliko prostora. To je povsem podobno kot v materinem telesu. Če ga takoj po rojstvu namesto v zibelko položite v posteljico, se bo veliko manj varno počutil. Okoli njega bo namreč več praznega prostora.

Zibelka za dojenčke je torej izjemno dobrodošla, vse pa je seveda odvisno tudi od vašega prepričanja. Nekateri se zanjo ne odločijo, ker menijo, da posteljica dojenčku ravno tako lahko ponuja varno zavetje, če je dovolj učinkovito izbrana. Na trgu so vam na voljo še nekatere druge odlične rešitve.

Če se boste odločili za zibelko, potem je najbolje, da si dobre ideje najdete kar na spletu. Na trgu vam namreč ni na voljo samo ena vrsta zibelke, temveč zibelka za dojenčke v najrazličnejših podobah.

Zibelka za dojenčke je lahko nekoliko starinsko obarvana. Morda vas bo takšna izbira zibelke dobro spomnila na vaše otroštvo. Po drugi strani pa lahko izbirate med izjemno sodobno zasnovanimi zibelkami, ki le malo spominjajo na klasične vrste zibelk.

Nekateri med vami ste pravi mojstri v izdelovanju otroške opreme. Tako zibelka za dojenčka lahko nastane tudi pod okriljem vaših rok. A zato ni treba imeti samo izjemno dobrih izkušenj in kar nekaj znanja, temveč tudi material in več vrst orodja za oblikovanje.

Zibelka za dojenčka je lahko narejena iz različnih vrst materialov. V vseh pogledih se zagotovo najbolje obnesejo zibelke, ki so narejene iz trpežnih drevesnih vrst. Takšna zibelka je lahko tudi primerno in kakovostno pobarvana, seveda s povsem naravnimi barvili, ki za otroka niso škodljiva.

Zibelka za dojenčka bo še toliko prijetnejša in udobnejša, če boste vanjo položili kakovostno opremo oziroma posteljnino. Otroška posteljnina igra pomembno vlogo pri spancu otroka.  Ne nazadnje pa je lahko zibelka za dojenčka okrašena na zelo prikupen način.

postelja za dojenčka

Voziček marela je med bolj priljubljenimi vrstami vozičkov

Ko boste izbirali kar se da najbolj kakovostno vrsto vozička za svojega malega junaka, vam bodo prodajalci slej ko pred ponudili tudi voziček marela. Na trgu vam je na voljo v številnih podobah in velja za eno od najbolj priljubljenih vrst vozičkov za malčke na sploh.

Vrhunsko zasnovan voziček marela uveljavljenega proizvajalca vam je po dostopnih cenah na voljo tudi v spletni prodajalni z otroško opremo. Na dom si ga lahko naročite kar preko spleta, lahko pa obiščete fizično prodajalno, kjer si boste lahko še od bliže pogledali številne vrhunske kose opreme za dojenčke. Morda vas bo premamila ponudba vozičkov 3 v 1 ali pa se boste na hitro odločili za nakup najmoderneje zasnovanega avto sedeža za vašega malčka. Ne glede na to, kaj si boste na tem mestu izbrali, vam zagotavljamo, da vam bo izbrani izdelek zagotovo dobro in zelo dolgo časa služil.

Otroški voziček ni več to kar je bil toliko let nazaj. Z leti se je vse to spremenilo. Otroci potrebujejo mnogo več, kot smo potrebovali mi. Vedno bolj je poskrbljeno za udobje in zaščito naših najmlajših. Obstajajo pa tudi zakonski predpisi, ki poskrbijo za varnost naših najmlajših, naj bo to v prometu ali kjerkoli drugje.

Poznamo več vrst otroških vozičkov.

Otroški voziček z košaro je namenjen samo dojenčkom. Košara je opremljena z blagom ima pa tudi zaščito pred slabim vremenom in soncem.

Vozički z košaro in avtosedežem, to je drugo ime za voziček 3 v 1.

Vozički marele so vozički za večje otroke, ki lahko že sami sedijo. Voziček ima tudi mali dežniček, ki otroka ščiti pred soncem.

Vozički za dvojčke so namenjeni dvojčkom. Vozički za dvojčke se ne razlikujejo veliko od navadnih vozičkov. Edina razlika je v tem, da so namenjeni dvojčkom. Razlikujejo pa se tudi v ceni. Le ti so občutno dražji kot navadni.

Share