Kako poslati telegram ob rojstvu?

Kako poslati telegram ob rojstvu?

Voščilo ob rojstvu otroka je treba poslati pravočasno, da dosežemo družino še v porodnišnici. To sicer ni problem, če se poslužimo telefonskega sporočila ali klica oziroma uporabimo kakšne spletne komunikacijske kanale, a ob tako svečanem dogodku se splača običajno izkoristiti nekatere druge opcije, s katerimi naredimo boljši učinek. Predvsem je to telegram ob rojstvu, ki je zelo posrečena opcija, a ravno takšne pošiljke moramo poslati pravočasno.

Družino bomo v porodnišnici ujeli le, če telegram naročimo pravočasno, a na srečo so ponudniki zelo hitri in odzivni. Minimu telegrami prispejo v porodnišnico že isti dan, v popoldanskem času naročeni termini pa naslednji delovni dan. Tako ni treba pretirano skrbeti, da bomo zamudili pravi trenutek za voščilo, tudi če družina v porodnišnici ostane le nekaj dni. 

Enostaven postopek za telegram ob rojstvu

Ne samo, da bo pošiljanje zelo hitro in zanesljivo, tudi pri drugih postopkih lahko pričakujemo odlično izkušnjo. Najprej moramo telegram seveda izbrati in pripraviti, pri čemer nam pomaga prijazen uporabniški vmesnik na spletu. V ponudbi najdemo pestro variacijo različnih domiselnih telegramov, ki vsebujejo voščilnico in kakšno darilce. Sestavimo lahko kar svoj paketek, s katerim bomo družino najbolj navdušili.

Izbran telegram lahko močno prilagodimo, da bomo dosegli kar najboljši učinek, predvsem z osebnim posvetilom in skrbno izbranim darilom. Nato lahko naročilo oddamo in plačamo, ponudnik pa bo poskrbel za hitro pripravo in dostavo!

Kaj pa, če smo s telegramom ob rojstvu prepozni?

Kljub hitri dostavi v slovenske porodnišnice se lahko zgodi, da telegram zgreši družino, ki hitro odide domov. Nič hudega, tudi v tem primeru bo voščilo družino naposled le doseglo, saj je možno telegram ob rojstvu iz porodnišnice tudi preusmeriti na domači naslov. Ta naslov lahko oddamo že ob naročilu, da kasneje ne bo dodatnega dela, vedno pa lahko pričakujemo, da bo voščilo doseglo svojega naslovnika.

Share