Waeco

Waeco

Waeco izdelki in Waeco klime so znane po svoji dolgoletni življenjski dobi, vrhunski kvaliteti, predvsem pa uporabnosti in funkcionalnosti. Waeco podjetje  razvija tehnologijo, ki je kakovostna in omogoča nadzor nad hladilnimi verigami, kuhalnimi sistemi ter klimatizacijo okolja. Ponujajo tudi upravljanje njihovih naprav preko prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pa preko pametnega telefona, hkrati pa ob uporabi teh naprav skrbijo za varnost in tajnost vaših osebnih podatkov.

Waeco je podjetje z dolgoletno tradicijo. Že več kot dvajset let ponujajo inovativne in moderne rešitve za področje hladilništva, gostinstva in klimatizacije. Weco podjetje je tudi zelo ekološko naravnano in skrbijo, da njihova proizvodnja čim manj škoduje naravi, ljudem in živalim, ki so v današnjem času zelo ogrožene, prav zaradi prevelikega delovanja različnih industrij. . Poleg tega imajo tudi mnogo certifikatov, ki potrjujejo, da je njihovo delovanje oziroma proizvodnja res varna in okolju prijazna.

Waeco so zagotovo prava izbira pri nakupu različnih klimatskih naprav.

Vsebina

Truma

Truma je podjetje, ki se zagotovo lahko pohvali s svojo kvaliteto, velikimi dosežki in inovativnimi idejami.  Truma je praktično znana čisto vsem, ki imajo v lasti različne velikosti in vrste avtodomov, saj nudijo zelo široko izbiro počitniških naprav, za enostavno in prijetno bivanje v avtodomih in drugih bivalnih prikolicah.

Truma poslovanje se je prvotno začelo z plinsko svetilko, ki jo je ustanovitelj podjetja ustvaril sam in to kar v svoji domači dnevni sobi. Truma je danes znana po svoji hitri in kvalitetni dobavljivosti grelnikov, klimatskih sistemov, generatorjev tople vode in oskrbe s plinom v okolici.

Truma je podjetje, ki že dolga leta uspešno kreira nove izdelke.  Podjetje Truma je bilo ustanovljeno leta 1949, ustvaril pa ga je Philipp Kreis. Truma izdelki so na trgu najbolj učinkoviti, inovativni in  kakovostni. To pojasnjuje,  strokovni tisk, ki  redno ocenjuje Trumo, kot najboljšo znamko dodatne opreme za maneverske sisteme prav tako pa tudi za grelne sisteme.

Share