Prenosniki z izvrstnim razmerjem med kakovostjo in ceno

Prenosniki z izvrstnim razmerjem med kakovostjo in ceno

Cena je velika ovira pri nakupu računalnika, saj so lahko naprave precej drage. Poleg tega je na trgu res veliko ponudbe, tako da je vedno možno najti kakšno cenejšo in bolj privlačno opcijo, ki zahteva le majhen kompromis. V takšnih okoliščinah je pogosto kar težko izbrati nov računalnik. Lažje bo, če se osredotočimo le na tiste naprave, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Najboljše znamke

V tem oziru lahko izpostavimo nekatere znamke, pri katerih smo lahko res prepričani, da bomo za svoj denar dobili kar največ. To so recimo ASUS prenosniki, predvsem tisti iz serije ZenBook, ki pokriva potrebe širokega spektra uporabnikov. V seriji ZenBook najdemo raznovrstne modele, ki odgovarjajo različnim zahtevam, od vrhunskih prenosnikov za službeno rabo do vsestranskih prenosnikov za vsakdan. V vsakem primeru lahko pričakujemo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, kar pomeni, da bodo ti računalniki dokaj poceni. Seveda to še ne pomeni, da se lahko odločimo kar po občutku, tudi v seriji ZenBook moramo najprej najti model, ki bo kar najbolje odgovarjal našim potrebam.

Refurbished računalniki

Posebej privlačne opcije pa lahko ponujajo tudi računalniki, ki se ne prodajajo kot novi. Ni nujno, da bomo takšne računalnike iskali na trgu rabljene opreme, eno rešitev predstavljajo refurbished računalniki, ki so lahko zelo privlačni. Poosebljajo dobro razmerje med kakovostjo in ceno, hkrati pa prinašajo tudi vse odlike novih naprav, ne da bi morali za to plačati visoko ceno. Refurbished računalniki so tisti, ki se iz različnih razlogov ponovno znajdejo na prodajnih policah. Ne prodajajo se kot novi, a tudi niso zelo rabljeni. Pogosto gre za razstavne eksponate ali za kakšna vračila, v vsakem primeru pa so računalniki pregledani in tovarniško obnovljeni, tako da delujejo kot novi. Vsem računalnikom v tej ponudbi je lastno odlično razmerje med kakovostjo in ceno!

Share