Resnično potrebujete vrtni traktor?

Resnično potrebujete vrtni traktor?

Vrtni traktorji so praktično kosilnice, na katere se lahko usedete in se peljete na njej in tako prevažate stvari po vrtu in nenazadnje tudi kosite travo. Seveda takšne kosilnice za majhne vrtičke nima nobenega pomena. Takšni vrtni traktorji so izjemno dragi in se njihov nakup zagotovo ne izplača, v primeru da nimate velikega posestva. Seveda so draga tudi popravila v kolikor pride do težav.

Vrtni traktor je namenjen tudi prevažanju stvari iz ene strani na drugo stran, seveda so uporabna samo, v kolikor je te posesti nekaj deste mogoče celo sto metro, v kolikor pa je zelene posesti nekaj  metrov se njihov nakup zagotovo ne izplača. 

Vrtni traktorji so izmeno dragi in morate resnično vedeti zakaj ga potrebujete, da se vam nakup izplača. Poleg vsega tega, pa vrtni traktorji zasedejo tudi izjemno veliko prostora,  zato v kolikor nimate veliko zelene površine, tudi prostora za shranjevanje verjetno nimate. 

Vrtni traktorji pa so zagotovo izjemno uporabni, v kolikor imate nekaj več posesti, saj bo tako vaša košnja kot tudi vaš transport stvari veliko lažji in predvsem boste manj bremenil sebe, v kolikor bo to naredil vrtni traktor. 

Poznamo veliko vrst vrtnih kosilnic

Vrtne kosilnice se razlijejo med seboj po znamki in nenazadnje tudi po vrsti. Saj danes poznamo veliko različnih vrtnih kosilnic. Poznamo samohodne vrtne kosilnice, poznamo električne vrtne kosilnice in nenazadnje tudi popolnoma navadne vrtne kosilnice, ki delujejo na gorivo. Zaradi široke palete ponudbe, morate točno vedeti, katero iščete oziroma, katera je najboljša za vas. 

Vrtne kosilnice so zagotovo obvezna oprema, v kolikor imate doma vsaj nekaj travnika. V vsakem primeru jo boste potrebovali, samo zmogljivost pa prilagajajte površini, ki jo z njo kosite. V primeru, da je izjemno majhna se vam ne izplača kupovati vrhunske kosilnice še posebno pa ne vrtnega traktorja, saj boste samo zapravili preveč denarja. 

Share