Štirinožni prijatelji si zaslužijo samo najboljše

Štirinožni prijatelji si zaslužijo samo najboljše

Pravijo, da je pes človekov najboljši prijatelj. Za najboljšega prijatelja pa se je seveda vredno potruditi in mu privoščiti samo najboljše. Zanj je potrebno izbrati kvalitetno hrano. Najboljša pasja hrana bo poskrbela, da bodo štirinožni prijatelji še naprej ostali zdravi in razigrani. Zdravi recepti, okusnost, naravna hrana in raznolikost – z vsemi temi besedami je moč opisati najboljšo pasjo hrano.

Vsebina

Mokra hrana za pse

Kot že omenjeno, je kvalitetna hrana ključnega pomena za zdravje psov. Zato ji je potrebno nameniti vso pozornost in izmed ponudbe, ki je res široka, izbrati tisto hrano, ki je za psa najbolj primerna. Na primer, znotraj mokre hrane za pse so na voljo menu piščanec, menu piščanec in riba, menu riba, menu puran in losos, menu govedina in piščanec, menu iberico in piščanec, menu piščanec za mlade pse (za mladiče in mlade pse vseh vrst). Menu piščanec vsebuje veliko svežega mesa in preostalih hranilnih snovi. Menu riba je kuhana v lastnem soku, brez da bi bila dodana voda. Je zelo okusna mokra hrana za pse, kuhanje pa zaradi načina priprave vzame res zelo malo časa, kar je gotovo v prid današnjemu hitremu tempu življenja. Tudi preostali menuji se ponašajo s podobnimi lastnostmi. Dodati velja, da so vsi menuji brez glutena. Vsebujejo tudi zelenjavo z naravnimi oksidanti, zdrave maščobe ter krompir (edino menu piščanec ima namesto krompirja riž, menu piščanec za mlade pse pa je brez krompirja ali riža).

Najboljša pasja hrana bo torej kužkom prijetno napolnila želodčke. Obenem pa bo poskrbljeno za njihovo rast in razvoj. Tako bodo lahko zdravi psi polni energije še naprej uživali v dosedanjih aktivnostih, kot so na primer dolgi sprehodi in divjanje po vrtu, ki so del aktivnega pasjega življenja. Veliko je torej razlogov, ki narekujejo, zakaj se je treba odločiti za kvalitetno hrano za pse.

Share