Kosilnice za vsako situacijo

Kosilnice za vsako situacijo

Čeprav se košnja trave morda ne zdi posebej zahtevno opravilo, moramo biti za dober rezultat tudi dobro opremljeni. Pomagamo si seveda z raznovrstno opremo – na trgu je toliko ponudbe, da lahko najdemo pravi odgovor na prav vsak izziv.

Kosilnice za zahteven teren

Kako uspešno kositi na večjih klancih ali na kamniti podlagi? Odgovor gotovo ponujajo BCS kosilnice, ki se odlično obnesejo prav v takšnem okolju. Soočijo se tudi z nalogami, ki od opreme terjajo izjemno vzdržljivost in robustnost. Poleg tega, da se lahko na BCS kosilnice povsem zanesemo, pa lahko od njih tudi veliko pričakujemo. Ne samo, da bomo deležni odličnih rezultatov pri košnji, takšno izkušnjo bomo imeli pri vsaki uporabi skozi dolga leta. BCS kosilnice slovijo predvsem po svoji dolgi življenjski dobi, pa tudi po enostavnosti popravil in vzdrževanja. Za tiste, ki imajo redno opravka z zahtevnimi tereni, je to vsekakor najboljša rešitev. A v mnogih primerih pridejo BCS kosilnice v poštev tudi tam, kjer jih morda ne bi pričakovali, na primer na urejenih domačih tratah.

Kosilnice za posebne izzive

Že res, da je zahteven teren lahko poseben izziv, a pogosto imamo opravka tudi z drugimi vplivi, ki ovirajo uporabo običajnih vrtnih kosilnic. V tem primeru pride v poštev vsestransko ročno orodje, še posebej če se odločimo za kakovostno opremo kakšne priznane znamke. To je recimo kosilnica na nitko Stihl, ki se izkaže za zelo vsestransko izbiro. Kosilnica na nitko Stihl se odlično znajde v vsakem okolju, reši nas iz zagate predvsem tam, kjer imamo opravka s kakšnimi manjšimi in nepravilnimi površinami. Za nepogrešljivo se takšna oprema izkaže v primeru, da želimo uspešno pokositi travo okoli kakšnih ovir, na primer kolov, ali pa ob skrajnem robu zemljišča. Kosilnica na nitko Stihl v takšnih situacijah zagotavlja kar najboljši učinek, zato jo je pametno imeti vedno pri roki.

Share